Fakültemiz Yaban Hayatı ve Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Üniversitemiz Yaban Hayatı Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Emine Hesna KANDIR koordinatörlüğünde ve Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı finansmanında 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde fakültemiz konferans salonunda “YABAN HAYATINDA VETERİNER HEKİMLİK EĞİTİMİ” faaliyeti gerçekleştirildi. 2 günde toplam 12 saat şeklinde gerçekleştirilen eğitimde zoonoz hastalıklar, doğadaki izlerden hayvanları tanıma, hayvanlara yaklaşım ve tedavi yöntemleri gibi bir çok konu hakkında eğitim verildi.   Eğitimler yaban hayatı uzmanı Veteriner Hekim Ahmet Emre KÜTÜKÇÜ ve eşi Leman Canan ARBATLI KÜTÜKÇÜ’nün katkıları ile tamamlandı. Veteriner Fakültesi öğrencisi ve Yaban Hayatı Topluluğu üyesi olan 25 öğrencimiz bu eğitimden faydalanarak katılım belgesi aldılar.

-KAYNAK:

YABAN HAYATINDA VETERİNER HEKİMLİK EĞİTİMİ